Charlottenlund Fritidscenter

Kære barn, mor, far og værge

Kære mor, far og værge.

Velkommen til et univers, der inviterer dit barn til socialt samvær, kunstnerisk udfoldelse og konstruktivitet.
Hos os gør vi en ære i at facilitere aktiviteter, der kan have betydning for dit barns egne præferencer og med fællesskabets opbakning.
CFC er klubben, hvor værkstederne er fyldt med børnenes kreationer fordi vi netop ikke tillader at fantasien skal sætte grænser.

Om dit barn befinder sig oppe i sy- eller hobbyværkstedet, så kan man ikke undgå at høre glædes udbruddet nede fra kælderen eller computerlokalet - Vi har det godt. Derudover kan man høre innovationen og kollektivet råbe; "hvor er limen?" og "hvilken farve passer bedst" helt nede fra bordtennisrummet, som også er vores danselokale.

I klubben har vi altid en pædagog, der sørger for sparring med børnene i værkstederne. Dertil er det en unik mulighed for dig som forælder, at få hjemmelavede gaver der absolut ikke kan købes i et storcenter fordi den netop er skræddersyet af dit barn, og ud fra dine præferencer.

Overdrivelse fremmer forståelsen - men vi kan ikke finde ord nok til at kunne belyse den popularitet, der er for værkstederne, så derfor inviterer vi dig i klubben, hvor du kan få et indblik i de kreative processer, der florerer.

Vi har et professionelt musikværksted, hvor børnene har mulighed for at opnå eller videreudvikle musikalske talenter. Her kan man starte sit eget band, og optræde til festivaler og arrangementer ud af huset. Er man typen, der gerne vil holde musikken i lav profil, kan man også optræde i huset eller bare have det sjovt med vennerne alene.

Computerrummet er et fleksibelt rum for fællesskabet. Med en halv times spilletid pr. gang har børnene mulighed for at sammensætte strategier sammen eller fordybe sig i singleplay. Vi har også bordfodbold, poolbord samt hyggekrog. Alle disse aktiviteter inviterer til en god tone. Børnene spiller ud fra vores spilpolitik, dvs. at spil, som kræver en personlig konto ikke er tilladt medmindre du som værge har oprettet kontoen. Samtidig SKAL spillene være godkendt af Charlottenlund Fritidscenter inden brug.

Læs vores spilpolitik her

Syværkstedet danner forståelse for innovativt brug af tekstil. Her kan børnene lære at sy, brodere og sammensætte stof alt efter interesse. Børnene bliver præsenteret for spild-af-materiale, hvorfor der er gået sport i at kunne producere interessante kreationer ud af 'ingenting'.

Vores hobbyværksted tillader børnene at tage ejerskab i rummet og opfinde alt hvad hjertet begærer. Meget er overladt til fantasien, da lokalet er en inspirationskilde med farver, materialer og generelt kunstnerisk udfoldelse. Derudover kan man glæde sig til jul, påske, fødselsdag mm. da børnene står i kø for at kreere gaver.

Alle veje fører til Cafeen, som er klubbens samlingspunkt. Her er der mad, spil, hygge og direkte adgang til vores store have og boldbur. I Cafeen finder man indkrydsningstabletten og skema for ugens forløb. Men pas på for vi tillader at have rulleskøjter på indendørs, og derfor kan der opstår fangeleg mens man sidder og spiller matador eller hyggesnaker.

Hyggerummet findes på 1. sal. Her er der rig mulighed for at koble af fra hverdagens larm. Lokalet er møbleret med sofaer, og har man lyst til at sidde alene eller med venner så følger der også en respekt for det. Lokalet er grænser sig op til personalerummet, hvor man også må sidder der.

HVIS DU VIL VÆRE VENNER MED OS PÅ FACEBOOK ELLER FØLGE OS PÅ INSTAGRAM SÅ TRYK PÅ PÅ NEDENSTÅENDE IKONER :-)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk