Charlottenlund Fritidscenter

Personalegruppen

På denne side finder alle de skønne ansatte, der sammen med dit barn danner rammerne om en sund fritidsklub. Personalegruppen har forskellige funktioner ift. værksteder, og er altid modtagelige overfor efterspørgsel og ændringer fra børnene.

Arild

Leder af Charlottenlund Fritidscenter.

Arild er klubbens farfar og befinder sig fordelt i skole og klub. Arild er god til at beskytte personalet og taler altid i børnenes favør. Derfor gør han meget for klubbens aktiviteter ude og hjemme. 

Mail: ac@gentofte.dk

Sussie

Pædagog samt klub- og skolekoordinator med ledelsesbeføjelser.

Sussie er klubbens rygsøjle, hvilket giver et trygt miljø for hele klubben. Sussie arbejder også som trivselskoordinator under samme ordning.

Mail: shan@gentofte.dk

Karl

Musikpædagog

Karl er klubbens Johnny Cash. Du finder Karl i musikcontaineren, hvor han højst sandsynligt opbygger et nyt band med børnene. Hvis dit barn ikke kunne spille guitar eller synge før, så lyt godt med til næste musikfestival.

Mail: roos@gentofte.dk

Lotte Ibsen

Kreativ- & Hobbypædagog. 

Lotte har en filosofi, afspejler sig i frihed. Dette kan man se når børnene tager ejerskab i værkstedet og nye kreationer bliver til.

 

Mail: lotteibsen66@gmail.com

Deniz Aydin

It- og sportspædagog. fo

Med aktiviteter via boldspil eller digitalt har vi en kollega, der brænder for at udfordre børnene således, at de skaber deres egen succes. Deniz er eSports Coach-certificeret, og med en lang karriere indenfor fodbold, så prioriteres og kombineres kost, bevægelse og sammenhold - for at effektivisere og opretholde de bedste enheder.

Mail: day@gentofte.dk

Fenja

Krea, -& Sypædagog

Fenja har syværkstedet som primært base, og som en del af det populære kreative værksted. Udover at udfordrer børnenes finmotorik ved lave smykker tilbydes der også sykørekort til dem, der vil sy bamser, puder, tasker, tøj m.m. på symaskinerne

 

Sebastian

Sebastian er vores ungemedarbejder og har til hele klubbens fordel benyttet sabbatåret på at udfolde sig ude og inde med bl.a. diverse bold- og digitale spil. Sebastian lukker klubben med høj musik og hygge.

 

Mads

Mads er vores studerende, som skal være i 6 måneders praktiken frem til sommeren 2020. 

Mette

Mette er vores nyeste kollega i staben. Mette er studerende i et 7 ugers forløb og stopper i klubben i slut marts.

HVIS DU VIL VÆRE VENNER MED OS PÅ FACEBOOK ELLER FØLGE OS PÅ INSTAGRAM SÅ TRYK PÅ PÅ NEDENSTÅENDE IKONER :-)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk